Ultimele noutăți

Compania Vitafor SRL lărgește continuu sortimentul de produse şi perfecționează principiile de muncă cu fiecare brand separat, implementând soluţii eficiente și concepte inovative.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
176130566_819594465316155_6168307006144518045_n
174319754_595723335156647_3718239565164756996_n
140375845_743480819629134_511404248608723307_n
131903289_428501448185767_7983980514423224445_n
106496680_269066121087619_3390301403075821877_n

Brânza moale cu mucegai albastru Niva Madeta

Branzeturile cu mucegai Madeta Niva au un continut ridicat si in colonii de bacterii lactice, care au un efect benefic asupra tubului digestiv. Astfel, branzeturile consumate impreuna cu produsele probiotice contribuie la mentinerea echilibrului florei tubului digestiv si la stimularea sistemului imunitar de la nivelul mucoasei intestinale.

Branzeturile cu mucegai nu se consuma la finalul mesei, asa cum obisnuiesc francezii, ci intre mese, deoarece, indiferent de tip, ingreuneaza digestia alimentelor consumate anterior. De aceea, ea nu este indicata la finalul mesei, ci intre mese si se asociaza cel mult cu nuci.
Se recomanda pastrarea acestor branzeturi la o temperatura ambientala aproximativ jumatate de ora inainte de a fi consumate, pentru a simti pe deplin aroma.