Conserve noi de marcă Dobroflot
În portofoliul nostru de produse au apărut conserve noi de marcă „Dobroflot”. Conservele sunt produse chiar pe mare, la bordul navei-mamă. Cu toate acestea, nava-mamă nu prinde peștele, ci prelucrează capturile recoltate de 5 traulere mai mici care pescuiesc în jur. Căpitanul este șeful navei, iar succesul său la pescuit se bazează pe citirile sonarului și, ca întotdeauna, pe spiritul său profesional.
După pescuitul reușit, traulerul se grăbește la baza plutitoare pentru a reîncărca captura și a pleca din nou la pescuit. Peștele se „toarnă” în loturi mici pentru a nu se șifona. Din pâlnia de primire, peștele este introdus în fabrică în porții. După sortare, peștele este tăiat: capul și coada sunt separate, peștele este eviscerat.
Fabrica situată direct pe navă este o unitate de producție extrem de eficientă, fără deșeuri. Uleiul de pește și făina de pește sunt produse din capete, cozi și pești mici. Produsul primit din deșeuri constituie o sursă valoroasă de proteine pentru industria de creștere a păsărilor.
Conservele „Dobroflot” nu conțin conservanți, coloranți și aditivi artificiali
Fabrica situată direct pe navă este o unitate de producție extrem de eficientă, fără deșeuri. Uleiul de pește și făina de pește sunt produse din capete, cozi și pești mici. Produsul primit din deșeuri constituie o sursă valoroasă de proteine pentru industria de creștere a păsărilor.
Fiecare conservă conține pește până la vârful borcanului . Orice abatere de la greutatea este verificată cu strictețe și exclusă din procesul de producție. Spre final în borcane se adaugă sare și condimente: frunze de dafin și piper negru. Cutiile sunt sigilate cu un capac sub vid și trimise spre sterilizare într-o autoclavă specială. Borcanele închise se pun în autoclave și se sterilizează timp de 55 minute la o temperatură de 120 de grade.