Ultimele noutăți

Compania Vitafor SRL lărgește continuu sortimentul de produse şi perfecționează principiile de muncă cu fiecare brand separat, implementând soluţii eficiente și concepte inovative.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
papanasi-din-branza-Latti

Momente pline de savoare! Brânza Latti este frumoasă la aspect și plină de gust – cum altfel ar putea fi, când e produsă din cel mai bun lapte? Bucură-te de ea ca gustare sau adaug-o în reţetele preferate!

Crupe Ora Moldova

Gospodinele moderne se străduie să-și exprime potențialul creativ în crearea de noi feluri de mâncare. Noul aspect al brandului ORA transformă achiziția de crupe din categoria rutinei în categoria unui element de stil de viață care îți permite să-ți surprinzi în fiecare zi pe cei dragi cu talentele și bucatele sale.

lapte concentrat Latti
lapte_concentrat_latti_new1

Ne dorim să fim cât mai aproape de solicitările clienților, fapt pentru care zi de zi investigăm piața și tindem spre avansare. Acum puteți găsi laptele concentrat Latti în noi ambalaje comode cât în varianta metal (370 g), atât și PET (480g și 900g).

file
riscossa-pesto

Făceți-vă bagajele și porniți într-o călătorie pentru a descoperi câteva dintre cele mai populare și tradiționale tipuri de paste italiene Riscossa.

Conserve noi de marcă Dobroflot

În portofoliul nostru de produse au apărut conserve noi de marcă „Dobroflot”. Conservele sunt produse chiar pe mare, la bordul navei-mamă. Cu toate acestea, nava-mamă nu prinde peștele, ci prelucrează capturile recoltate de 5 traulere mai mici care pescuiesc în jur. Căpitanul este șeful navei, iar succesul său la pescuit se bazează pe citirile sonarului și,...