Despre noi

Dezvoltarea distribuției produselor alimentare pe piața Republicii Moldova și construirea relațiilor pe termen lung cu partenerii de afaceri este o sarcină strategică a companiei Vitafor
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

01Urmărim să creștem în toate categoriile în care activăm

să obținem o pozitție de top atât în retail și angro, cât și în domeniul produselor de uz horeca, să intrăm în noi categorii și să identificăm alte oportunități de creștere a businessului, prin abordarea altor piețe.

02Latti, ORA, Riscossa, Ferma, Mlekpol, Bakkaland

sunt doar o mică parte din portofoliul de produse ce reprezintă mândria companiei Vitafor. Astfel, clienții noștri pot alege între mărci renumite și mărcile proprii Vitafor, cu o calitate apreciată la nivel internațional.

03Să depunem efort astăzi pentru un mâine prosper

să promovăm responsabilitatea, comerțul echitabil și producția calitativă. Aceste principii reprezintă aspecte extrem de importante în cadrul procesului de realizare a produselor alimentare în larg sortiment.

https://vitafor.md/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_05.png
https://vitafor.md/wp-content/uploads/2022/03/cresterea-vanzarilor.jpg

Vitafor se caracterizează prin creșterea constantă și extinderea portofoliului de produse

Noi consolidăm poziția companiei pe piața Republicii Moldova, venind mereu cu idei creative și produse inovative

Asortiment larg de produse alimentare de calitate înaltă, la prețuri rezonabile, direct de la importator. Livrare rapidă și condiții avantajoase.

Când am început activitatea, le-am făcut clienților o promisiune

de a le oferi mereu produse la cel mai bun raport calitate-preț. După acest principiu ne ghidăm în activitatea noastră de zi cu zi, și, din respect pentru clienți, ne asigurăm întotdeauna să le oferim prețuri corecte pentru toate produsele noastre.
O familie la shopping